Με μια φάση που ήδη συζητείται πολύ ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στην Τρίπολη απέναντι στον Asteras AKTOR για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Σε γύρισμα του Μπρούνο από τα αριστερά στο 9' ο Ταρέμι βρέθηκε στο χορτάρι και ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος προς έκπληξη όλων έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Σίπσιτς, στον οποίο «χρεώθηκε» ότι ευθυνόταν για την πτώση του επιθετικού των Πειραιωτών, αντέδρασε έντονα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες των Αρκάδων.

Παρότι υπήρχε VAR στην αναμέτρηση και η φάση εξετάστηκε για αρκετή ώρα, ο Μιχάλης Ματσούκας δεν διαφώνησε εν τέλει με την απόφαση του διαιτητή και έτσι καταλογίστηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι, με το οποίο ο Ιρανός φορ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση.

Δείτε την επίμαχη φάση:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube