• Ένα μάλλον απίθανο σενάριο για τον Ολυμπιακό είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και δη από μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Πορτογαλίας!

• Η O Jogo, λοιπόν, έγραψε ότι η Ντεσπορτίβο Τσάβες, μία μικρή ομάδα που τώρα επέστρεψε στην Α΄κατηγορία της Πορτογαλίας, κυνηγάει να πάρει ένα σέντερ φορ και μία από τις περιπτώσεις που συζητάει είναι ο…Ελ Αραμπί από τον Ολυμπιακό! Η Τσάβες, παρεμπιπτόντως, είναι μία ομάδα με μάξιμουμ 8.000 εισιτήρια στο γήπεδο της κι αυτά μόνο όταν παίζει με την Μπενφίκα. Η δε μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ο Βραζιλιάνος Έουλερ από την ΑΕΛ Λεμεσού. Να θυμίσω ότι ο Αραμπί για φέτος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό 2 εκ. Ευρώ…

• Κατά τα άλλα, η Βοϊβοντίνα έδειξε την ευγνωμοσύνη της προς τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεταγραφή του Νίκολα Τσούμιτς, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντράγκολιουμπ Ζμπίλιτς, ευχαρίστησε τη διοίκηση του πρωταθλητή Ελλάδας και συνεχάρη τον Σέρβο άσο για τη μεταγραφή του στις τάξεις της ομάδας του.

• «Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για εμάς, γιατί η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι απόδειξη ότι το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό, αν το θέλεις αρκετά. Ένα σπουδαίο όνομα μπήκε στις τάξεις μας και μας τιμά που ο Nikola Cumic είναι νέο μέλος της Vojvodina. Επίσης, με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Μαρινάκη, που έδειξε ότι σέβεται τον σύλλογό μας και έχει υψηλή γνώμη για το νέο μας έργο. Εύχομαι στον Nikola Cumic καλή τύχη, να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Μετά από όλα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα, πραγματικά πιστεύω ότι ο ουρανός είναι το όριο για εμάς - είπε ο Πρόεδρος της Vojvodina.



• Ο Τσούμιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Βοϊβοντίνα, με τον Ολυμπιακό φυσικά να κρατάει μεγάλο ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του. Παρεμπιπτόντως, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα από τον ισπανικό Τύπο, η Λεγκανές, στην οποία την περασμένη σεζόν έπαιζε δανεικός ο Ραντζέλοβιτς, ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Τσούμιτς, αλλά «στο τέλος οι συζητήσαν ναυάγησαν λόγω αδυναμίας του συλλόγου να πληρώσει τα απαιτούμενα για τη μεταγραφή».

• Κρίμα πάντως, για τον 24χρονο Τσούμιτς, που ενώ έχει καλές προδιαγραφές έδειξε ότι «κάτι» του λείπει για το παραπάνω τα δύο καλοκαίρια στα οποία έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, με την υποσημείωση πάντως ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ποτέ δεν τον είδε με καλό μάτι...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube