Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τι παίζει με τις τρεις μεταγραφές του Ολυμπιακού και τον Μασούρα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο οποίος - αφού τόνισε πως τελείωσε η μεταγραφή του Τσούμιτς στη Βοϊβοντίνα – μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις τρεις μεταγραφές που κοιτάζει να κάνουν οι Πειραιώτες.

Για τον εξτρέμ, είπε ότι πράγματι υπάρχει θέμα με τον Τζος Μπόουλερ της Μπλάκπουλ, η οποία όμως ζητάει σχεδόν 5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει προσπάθεια για τον Κλάιφερτ της Ρόμα, που όμως δεν δείχνει να έχει προτεραιότητα την Ελλάδα και περιμένει απαντήσεις για άλλες 2-3 περιπτώσεις.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του αμυντικού μέσου, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» μίλησαν για τον Ράσιτς της Βαλένθια, ο οποίος καταλήγει στην Μπράγκα, και τον Λεμινά της Νις, ο οποίος μάλλον θα παραμείνει στην ομάδα του, ενώ είναι ανοικτά τα θέματα του Ραντόγια (Λεβάντε) και Μορλάνες (Βαλένθια).

Για τη θέση του αριστερού μπακ, είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές επιλογές και δεν θα δυσκολευτεί να βρει μία λύση, αν τελικά οριστικά αποκτηθεί παίκτης, και μνημόνευσε τα ονόματα των Γκουλάμ (ελεύθερος από Νάπολι), Ραμίρες (Κράσνονταρ), Λάτο (Βαλένθια). Ο Αμαβί δόθηκε από τη Μαρσέιγ στη Χετάφε, αφού ήταν και επιθυμία του παίκτη.

Για τον Μασούρα και τα όσα ακούγονται από Τουρκία, είπε ότι όντως υπάρχει διαπραγμάτευση με την Τραμπζονσπόρ που ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Έλληνα άσο, αλλά δεν προκύπτει από τον Ολυμπιακό ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από συζήτηση, πόσω δε μάλλον συμφωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x