Θα μπορούσε να πει κάποιος πως τα κλισέ και οι εύκολες προβλέψεις πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου δικαιώθηκαν πλήρως τη 10η μέρα της διοργάνωσης.

Ο Γκάρι Λίνκερ για παράδειγμα δικαιώθηκε για το γεγονός ότι με κάποιον «γ@@@» τρόπο, οι Γερμανοί καταφέρνουν να νικούν, όταν μάλιστα όλα δείχνουν εναντίον τους και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό έγινε και τώρα κόντρα στη Σουηδία, αφού με το γκολ του Τόνι Κρόος στο 95’ και παίζοντας με 10 παίκτες επικράτησαν της Σουηδίας και είναι πλέον πολύ κοντά στην πρόκρισή τους στους «16».

Δικαιώθηκαν επίσης όσοι πόνταραν πολλά πάνω στο Βέλγιο, ειδικότερα στη φάση των ομίλων, που το επίπεδο κόντρα σε Παναμά και Τυνησία δεν ήταν και τόσο υψηλό. Εύκολη νίκη για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (5-2) κόντρα στους Τυνήσιους και ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε μετά το τέλος του αγώνα, ότι κόντρα στην Αγγλία θα υπάρχει ξεκούραση για πολλά από τα μεγάλα αστέρια του ρόστερ.

Τέλος, το Μεξικό συνέχισε να κερδίζει τις εντυπώσεις και νέους θαυμαστές, αφού κόντρα στη Νότια Κορέα έπαιξε και πάλι δημιουργικό ποδόσφαιρο, νίκησε με 2-1, αλλά ακόμα δεν έχει προκριθεί, αφού με τη Σουηδία θα έχει έναν τελικό με τα σενάρια να είναι πολλά.

Σε ό,τι αφορά το σημερινό πρόγραμμα (24/6) και την 11η μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις 15:00, η Αγγλία θα αναμετρηθεί με τον Παναμά για τον 7ο όμιλο και θέλει τη νίκη για να εξασφαλιστεί και αυτή για την παρουσία της στους «16», ενώ στις 18:00 η Ιαπωνία θα κοντραριστεί με τη Σενεγάλη για τον 8ο όμιλο, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 21:00, οι δύο ηττημένες (και κατά τ’ άλλα φαβορί πριν από τη σέντρα του ομίλου), Πολωνία και Κολομβία θα παίξουν την τελευταία τους... ζαριά, με τον χαμένο να χάνεται.

Δείτε τις βαθμολογίες όλων των ομίλων και το πλήρες πρόγραμμα εδώ:

Το πρόγραμμα της Κυριακής (24/6):

Αγγλία – Παναμάς (15:00)
Ιαπωνία – Σενεγάλη (18:00)
Πολωνια – Κολομβία (21:00)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube