Σε πεδίο διαμάχης μεταξύ των διαιτητών της Super League και της ΚΕΔ είχε μετατραπεί το θέμα που προέκυψε στο ματς Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Λαμία και του κατά πόσο μπορεί μια ομάδα να πραγματοποιήσει και 4η αλλαγή ποδοσφαιριστή αν ένα ματς οδηγηθεί στην παράταση.

Το πράγμα ξεκαθάρισε στο πρόσφατο σεμινάριο των διαιτητών, όπου ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα ενημέρωσε εν τέλει τους διαιτητές ότι όταν ένας «διπλός» αγώνας (δηλαδή αγώνας Κυπέλλου) οδηγείται στην παράταση, οι ομάδες μπορούν να πραγματοποιήσουν και 4η αλλαγή.

Εν όψει των αγώνων ρεβάνς που διεξάγονται αυτή την εβδομάδα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο κ. Περέιρα υπενθύμισε με επίσημο τρόπο στους διαιτητές την αλλαγή στους Κανονισμούς.

Στο email που τους έστειλε αναφέρονται τα εξής:

«Αξιότιμοι Κύριοι/Κυρίες,

Σε συνέχεια των παρουσιάσεων “Αλλαγές στους Κανόνες του Παιχνιδιού 2018/19” που διδάχθηκαν στα σεμινάρια πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στο Καρπενήσι, σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα πραγματοποίησης και 4ης αλλαγής από κάθε ομάδα στην παράταση, εάν ένας αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος οδηγηθεί σε αυτή
».

Άρης Ασβεστάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική - ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί στην κορυφή