Τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σε 10 μέρες ξεκινάει η προετοιμασία και σιγά-σιγά θα επιχειρήσει να υλοποιήσει τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού. Το ιδανικό θα ήταν στις 22/6, που θα αναχωρήσει για Αυστρία, να είχε έναν εξτρέμ πρώτης επιλογής που θέλει, έναν δεξιό μπακ καλύτερο από Λαλά και Ανδρούτσο και να έχει τον Ελ Αραμπί ή έναν άλλον σέντερ φορ για βασικό. Αυτά είναι τα κενά εν πρώτοις που πρέπει να καλύψει ο Ολυμπιακός. Δεν είναι, όμως, πολλές οι 18 μέρες που απομένουν για την αναχώρηση για την Αυστρία, οπότε δεν είναι και εύκολο να γίνει το 3/3», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ένα υπαρκτό όνομα που υπάρχει για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού είναι ο Αμπουμπάρ Καμαρά. Τον θέλει ο Μαρτίνς, όμως υπάρχουν κάποιοι αστερίσκοι για την περίπτωσή του μέσα στον Ολυμπιακό, γιατί η καριέρα του, γενικά, δεν παραπέμπει σε γκολτζή φορ. Αλλά ο Μαρτίνς θεωρεί ότι μπορεί να είναι μία καλή λύση για τον Ολυμπιακό, για τους 2-3 επιθετικούς που θα βοηθήσουν την ομάδα. Είναι μία επιλογή. Σίγουρη μεταγραφή δεν μπορούμε να την πούμε, να γίνει ντε και καλά η μεταγραφή, όμως είναι ένα πραγματικά πιθανό ενδεχόμενο. Έχει κάνει καλά παιχνίδια με μεγάλες ομάδες, τα γκολ στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στο Άρης-Παναθηναϊκός 1-0. Υπάρχουν οι αστερίσκοι, αλλά με τις μεγάλες ομάδες ήταν εκεί. Με τον Ολυμπιακό είχε στο τέλος της σεζόν ένα γκολ και μία ασίστ, και με την ΑΕΚ είχε κάνει κάποια ωραία πράγματα», πρόσθεσε.

Για τα υπόλοιπα θέματα, του δεξιού μπακ και του εξτρέμ, υπογράμμισε: «Εκείνο που υπάρχει είναι για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Μπάλντοκ και ο Γιάν Κόουτο. Είναι δύο περιπτώσεις που έχει ψάξει αρκετά ο Ολυμπιακός το προηγούμενο διάστημα. Το πρόβλημα με τον δεύτερο είναι ότι δεν θέλει να παίξει άλλο δανεικός, ζητώντας να κάνει μία μεταγραφή και ανήκει πλέον σε κάποια ομάδα. Εκεί είναι το κλειδί, τι θα κάνει η Σίτι. Για εξτρέμ, δεν υπάρχει ακόμα κινητικότητα. Σε επίπεδο, τουλάχιστον, που να έχουμε εμείς υπόψη μας».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φιλικό μεγάλου συμβολισμού μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΚ και του Ιωνικού

Γρηγορίου: «Δίνω τα εύσημα μου στον ΠΑΟΚ, έχει αβαντάζ απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ντέμης: Η ΑΕΚ πρέπει να παίζει μπροστά, έτσι θέλει και ο Αλμέιδα - Αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ δεν είναι τύχη, σημαίνει πίστη

Βοργιάς: «Αν δεν ερχόταν ο Γερμανός διαιτητής το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν θα τελείωνε ποτέ - Με εξέπληξε ο Αλμέιδα»

Ατομικό για δύο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Τσακίρης: «Τώρα κάνει καλό για την ΑΕΚ το μεγάλο διάστημα διακοπής»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα - Η απάντηση που έδωσε ήταν μεγάλη»

Οι πόνοι του Σάστρε πριν το 3-2 και το «πάμε» του Βιεϊρίνια: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ

Σαββόπουλος: «Ο Άρης μπορεί να θεωρεί πλέον ότι δεν υπολείπεται και πολύ από τον Παναθηναϊκό - Σε ένα παιχνίδι μπορεί»

Νικολογιάννης: «Βαρύ το κλίμα και δύσκολη η κατάσταση - Εκτιμώ ότι θα πάμε σε χρονιά με αλλαγές»