Σε διπλή χειρουργική επέμβαση, με τη μία να αφορά στη χρόνια φλεγμονή των ιγμόρειων που τον ταλαιπωρεί και την άλλη στην αφαίρεση του trigonum από την ποδοκνημική, υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος.

«Γίνε πιο σκληρός. Επέστρεψε πιο δυνατός», έγραψε ο 19χρονος γκαρντ στο Instagram κάτω από μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο.

Ο Πάτρικ Γιανγκ σχολίασε «… αδερφέ, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά» και ο Τολιόπουλος απάντησε χαριτολογώντας: «Θα κάνουμε μαζί αποθεραπεία».

Ο νεαρός άσος δέχτηκε περαστικά και από τους άλλοτε συμπαίκτες του στον Κολοσσό, Μάικ Τζέιμς (που παίζει πλέον στη Λαμποράλ Κούτσα) και Άγγελο Τσάμη (που αγωνίζεται στον Προμηθέα Πατρών).


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του