Σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ήρθε ο Γιώργος Δώνης, που θα υπογράψει ως το 2021. Μετά από τις επαφές που είχαν τις τελευταίες ημέρες οι δικηγόροι των δύο πλευρών, χτες έδωσαν τα χέρια. Ο βασικός λόγος της καθυστέρησης είχε να κάνει με κάποιους όρους του συμβολαίου που ήταν υπό συζήτηση.

Σύμφωνα με την Πράσινη ο Δώνης ήθελε και κατάφερε να μπει στο συμβόλαιο του μπάϊ άουτ. Συγκεκριμένα, αν στη διάρκεια της τριετίας κάποια ομάδα από το εξωτερικό καταθέσει πρόταση στον Δώνη και αυτός επιθυμεί να πάει, τότε θα μπορεί να δώσει 700 χιλ. ευρώ με 1 εκατ. (σ.σ. ανάλογα τον χρόνο που θα φύγει…) και να αποχωρήσει. Το ίδιο ισχύει και με τη πλευρά του τριφυλλιού, που θα πρέπει να αποζημιώσει τον προπονητή αν επιχειρήσει να διακόψει στη συνεργασία πριν την ολοκλήρωση της τριετίας.

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν αρνητικός με έναν όρο της ΠΑΕ, ο οποίος ανέφερε ότι θα έπρεπε να πληρώσει ο Δώνης αποζημίωση, αν η η ΠΑΕ έκρινε ότι πρέπει να διακόψει τη συνεργασία με υπαιτιότητα του προπονητή. Αυτό δεν πέρασε και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Πλέον, απομένει η συνάντηση του «τρένου» με τον Γιάννη Αλαφούζο που θα γίνει αύριο Παρασκευή και σε αυτή θα πέσουν οι υπογραφές. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στο επόμενο 48ωρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube