Από την Ισπανία προκύπτουν όλες οι πληροφορίες που αφορούν το θέμα του Μπόγιαν Κρκιτς για τον Ολυμπιακό, χωρίς να διαρρέει η παραμικρή πληροφόρηση από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Εκτός από τους Πειραιώτες, επίσημη πρόταση στον Ισπανό χαφ έχει καταθέσει και η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία προσφέρει 4ετές συμβόλαιο και 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Επίσης, στο «κόλπο» είναι η Στόουκ Σίτι και η Μάλαγα. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 24χρονου παίκτη, αφού – μετά την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη και την επικείμενη μεταγραφή του Τζίμι Ντουρμάζ – ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αναλάβει εκείνος τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Παρότι ο ατζέντης και το στενό του περιβάλλον δεν δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του, ο παίκτης θέλει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο Κρκιτς φέρεται να ζητάει 4 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια (κοντά στο 1,3 με 1,4 εκατ. ευρώ το χρόνο) και φυσικά αρκετά μπόνους.

Πάντως, τα δεδομένα δείχνουν ότι πιθανότατα ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πραγματοποιήσει μία από τις πιο «δυνατές» μεταγραφές των τελευταίων ετών και ίσως σήμερα έχουμε τις σχετικές ανακοινώσεις.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube