Οι… υπεράνθρωποι αναλαμβάνουν όταν τα πράγματα στριμώχνονται για τα καλά. Κι ο ΟΦΗ -με τρεις πόντους και ένα μόλις γκολ σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος- πήγε πολύ στριμωγμένος στην Καλλιθέα. Για να βρει εκεί τον δικό του ήρωα!

Επί 93 λεπτά λοιπόν οι Κρητικοί έβλεπαν την επιθετική «κατάρα» να τους ακολουθεί και στο «Ελ Πάσο». Δυσκολεύονταν ν’ αποκαταστήσουν τις (διαταραγμένες) σχέσεις τους με τα δίχτυα. Αντίθετα, κρατούσαν… σε εξαιρετικό επίπεδο αυτές με τα δοκάρια (το σημάδεψε ο Φραγκουλάκης στο 58’).

Κι αφού δεν τα κατάφερναν οι αρμόδιοι (οι επιθετικοί), το πήρε πάνω του ένας αμυντικός. Σε μια προώθησή του λοιπόν -σχεδόν σε νεκρό χρόνο- ο Ζόρο έβαλε σωστά το κεφάλι του. Έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε ν’ αντιδράσει ο Κατσούλης.

Κι εκτός από λόγο πανηγυρισμών στους 50 πιστούς οπαδούς του ΟΦΗ -για την πρώτη φετινή νίκη- έδωσε και τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης (με το 1-0) στην ομάδα του.



Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Παγώνης, Καλαμιώτης, Φερέιρα, Φαγιέ (54’ λ.τ. Σταύρου), Κατσικογιάννης, Φαμπρίς, Ατματζίδης, Πούλγκα (73’ Καραλής), Γκαλάν (46' Χαϊκάλης)

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μονιάκης, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (85' Ζε Εντουάρντο), Περογαμβράκης (70' Νιμανί), Φραγκουλάκης, Όγιος (50’ Κουτσιανικούλης), Στάθης

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

TAGS: ΟΦΗ