Ένα εντελώς διαφορετικό και πιο δυνατό παιχνίδι θα είναι το δεύτερο, την Παρασκευή (17/4), σύμφωνα με όσα είπε ο Ντεσόν Τόμας μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ωστόσο το «κλειδί» ήταν η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα των Καταλανών.

«Τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και ως ομάδα είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην αναμέτρηση. Ο προπονητής περίμενε από εμάς και από εμένα να μπούμε επιθετικά. Αυτό δεν ήταν το μοναδικό “κλειδί” του παιχνιδιού, αλλά η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα από όλους, που ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Όλοι μου οι συμπαίκτες έπαιξαν καλά και εγώ ένιωθα επίσης καλά. Δεν τους ξέραμε πολύ καλά, ούτε και εκείνοι εμάς, αλλά ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Τώρα κάτι έμαθαν, γι’ αυτό περιμένω το δεύτερο παιχνίδι εντελώς διαφορετικό και πιο δυνατό. Αλλά, το θέμα στο μπάσκετ είναι να παραμένεις συγκεντρωμένος και ανταγωνιστικός», δήλωσε ο Ντεσόν Τόμας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζέρβας: «Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του θα αγκαλιάσει το πλεονέκτημα έδρας»

Μήτογλου στο sport-fm.gr: «Δεν επιτρέπονται τα εύκολα λάθη σε κλειστά παιχνίδια - Ο Σλούκας μιλάει με τις πράξεις του»

Ευρωλίγκα: Με διπλό Ταϊρίκ Τζόουνς το Top-10 της Ευρωλίγκας!

Ο μαέστρος Σλούκας και οι τρομεροί Γκραντ, Χολμς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν

Σερέλης: «Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ήμασταν καλοί αμυντικά - Είχαμε παραπάνω πίεση απ' ότι έπρεπε»

Μήτογλου: «Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε και το ταλέντο μας - Θαυμάζω τον Σλούκα, είναι... καθηγητής»

Αταμάν: «Ο Σλούκας είναι νικητής, ξέρει πως χωρίς τον Ναν έχουμε πρόβλημα στην επίθεση»

«Κρατάει την επαγγελματική νίκη και Σλούκα, Γκραντ, Χολμς ο Παναθηναϊκός»: Το σχόλιο Πετρίδη από τη Λιόν

MVP της 25ης αγωνιστικής ο Σλούκας: «Στο τέλος αυτό που μετράει είναι η νίκη»

Αταμάν: «Κυριαρχήσαμε όμως κάναμε γελοία λάθη στο τέλος - Κάποιοι παίκτες έκαναν ντροπιαστικό παιχνίδι»