Ικανοποιημένος απ’ τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ και κυρίως την εικόνα που είχαν οι παίκτες του έδειξε ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» ανταποκρίθηκαν, δεν θέλησε να σταθεί στα προβλήματα –μετά και το νέο σοβαρό που προέκυψε με τον Κλάους- και εμφανίστηκε βέβαιος για την ετοιμότητα της ομάδας στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, στις 16 του μήνα.

«Ήξερα πως η ομάδα θα ‘ναι κουρασμένη, γιατί δουλέψαμε σκληρά τις τελευταίες δέκα μέρες. Περίμενα κυρίως να δω κάποιες βασικές αρχές που θέλω στο παιχνίδι μας. Και τις παρουσιάσαμε σε μεγάλο βαθμό. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν, έμεινα ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια και όσα είδα», είπε στο αρχικό του σχόλιο στην NOVA και συμπλήρωσε:

«Τα προβλήματα είναι πάντα προβλήματα, όλες οι ομάδες τα έχουν. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα προχωρήσει και το σύνολο θα ‘ναι πάνω από όλους κι όλα».

Όσο για το αν θα ‘ναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς της σεζόν, απάντησε: «Δεν θα ‘μαστε στο 100%, σε τέλεια κατάσταση, αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

Δεσύλλας: «Επιβεβαιώνει την πρόοδο και αρχίζει να… δένει ο Παναθηναϊκός - Το πιο γεμάτο του ματς με Μπενίτεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Προκαλεί μια ανησυχία η εικόνα του ΠΑΟΚ - Το δεύτερο πέναλτι είναι ο ορισμός του απρόσεκτου»

Τι συμβαίνει σε τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού-ΑΕΚ: Ποια ομάδα βγαίνει πρώτη και με ποια κριτήρια

ΑΕΚ: Το μήνυμα Νίκολιτς και οι κινήσεις για αντίδραση

«Όχι το ίδιο λάθος», το μήνυμα στον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.