Ο Ρόνι Τουριάφ μίλησε για τη σχέση του με τον Ματίας Λεσόρ. Ο 42χρονος παλαίμαχος σέντερ έχει καταγωγή από τη Μαρτινίκα, όπως και ο σέντερ του Παναθηναϊκού.

«Μάλλον αυτή η περιοχή είναι καλή στο να βγάζει παίκτες μπάσκετ. Ο Ματίας κι εγώ είμαστε γείτονες. Είναι σαν αδερφός μου. Τον εκτιμώ πολύ και είμαι πολύ περήφανος για όσα έχει πετύχει στην καριέρα του», ανέφερε ο πρωταθλητής με τους Μαϊάμι Χιτ το 2012, που έπαιξε για δέκα σεζόν στο ΝΒΑ μετρώντας 4,7 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 520 παιχνίδια.

«Τώρα ο Ματίας επιστρέφει από τον τραυματισμό του. Είναι πραγματικός πολεμιστής. Ένα ρητό στην πατρίδα μου αναφέρει ‘να υπομένεις τον πόνο, γιατί αν τα παρατήσεις, τότε θα είναι πραγματικά δύσκολα τα πράγματα’. Κι εμείς έχουμε αυτή τη νοοτροπία, ώστε πάντα να σηκωνόμαστε όρθιοι όταν πέφτουμε», ανέφερε για τον Λεσόρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Δεν ελήφθη υπόψη ο αλγόριθμος διαιτησίας - Ποινικοποιούνται η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού