Το «μάντρωμα» του Παναθηναϊκού δεν θα περιοριστεί στην Αθήνα. Ο Αντρέα Στραματσόνι αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους παίκτες του για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (19:30).

Έτσι συνολικά θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο 28 παίκτες, συμπεριλαμβανομένων δύο παικτών από την ομάδα Νέων που βάσει κανονισμού θα πρέπει να μπουν στην αποστολή, αλλά ακόμη και των τραυματιών (Λέτο και Σάμπα δεν προλαβαίνουν, ενώ αμφίβολος είναι ο Λεντέσμα).

Ο Ιταλός προπονητής, που δεν μίλησε χθες στους παίκτες του αλλά αναμένεται να το κάνει σήμερα ή αύριο, κατέφυγε σε αυτή τη ασυνήθιστη επιλογή, προκειμένου να υπάρχει συγκέντρωση και συσπείρωση. Ο ίδιος δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ματς της Κρήτης, καθώς μετά το 0-0 με τον Ηρακλή αν υπάρξει νέα απώλεια υπάρχει άμεσος κίνδυνος αποκλεισμό από το Κύπελλο. Για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να παρατάξει τους «πράσινους» με πολλούς αναπληρωματικούς και οι αλλαγές που θα κάνει θα είναι περιορισμένες.

Ο «Στράμα» είχε εφαρμόσει την τακτική του μαντρώματος και στην Ουντινέζε, όταν η ομάδα του μετρούσε μια νίκη σε έντεκα ματς. Αυτό λειτούργησε αλλά μόνο προσωρινά, καθώς η ομάδα απέφυγε στο φινάλε της σεζόν τον υποβιβασμό και ο ίδιος απολύθηκε. Αν και στον Παναθηναϊκό δεν υπάρξουν άμεσα θετικά αποτελέσματα, στους αγώνες με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, θα έχει την ίδια τύχη. Σε αυτή την περίπτωση οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Γιώργος Δώνης είναι πρώτοι στο «κάδρο» για την αντικατάστασή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική - ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί στην κορυφή