Ένα σημείο από την τηλεφωνική επικοινωνία του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν είναι η πρόταση για διεξαγωγή αγώνα χόκεϊ μεταξύ των δύο χωρών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου, ο Τραμπ υποστήριξε την ιδέα του Πούτιν να διοργανωθούν αγώνες χόκεϊ στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Ρωσία μεταξύ παικτών που αγωνίζονται στις δύο κορυφαίες λίγκες του αθλήματος, το NHL (National Hockey League) και το KHL (Kontinental Hockey League).

Η Ρωσία έχει αποκλειστεί από τις περισσότερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων και του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA, ως αποτέλεσμα της εισβολής της στην Ουκρανία.

Ωστόσο, η πρόταση αυτή φαίνεται πως αποτελεί μία ακόμα κίνηση του Τραμπ προς την αποκατάσταση των σχέσεων με το Κρεμλίνο, σε μια προσπάθεια που μπορεί να είναι πιο σημαντική από ό,τι φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

Ο ανταποκριτής του SkyNews στις ΗΠΑ, Τζέιμς Μάθιους, σχολιάζει ότι ο αγώνας αυτός θα έχει σημαντική επικοινωνιακή αξία για τον Τραμπ, ο οποίος λατρεύει να μιλά για αθλητισμό και να τον προωθεί, ενώ πολλοί Αμερικανοί δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο χόκεϊ από ό,τι στον πόλεμο στην Ουκρανία, τον οποίο δεν θεωρούν ότι τους επηρεάζει άμεσα.

Πηγή: Καθημερινή

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας

Σακελλαροπούλου στη «Δίκη»: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της Δικαιοσύνης είναι η βραδύτητα»

Παναθηναϊκός: Μέχρι σήμερα (31/5) οι κάρτες μέλους για τον Α.Ο. και η... προτεραιότητα για Βοτανικό!

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα πέντε μετάλλια κλείνει η συγκομιδή της Ελλάδας

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Ασημένιο μετάλλιο οι μίνι παμπαίδες, χάλκινο η μικτή ομάδα U13

ΑΕΚ: Κυκλοφόρησε η Κάρτα Φίλου για τη σεζόν 2026/27

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα προημιτελικά με τη δεύτερη θέση στον όμιλό της η μικτή U13