«Μέλι» στάζει το στόμα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γουέιν Ρούνεϊ, με τον Πορτογάλο σταρ να παραδέχεται πως θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του Άγγλου άσου.

Με αφορμή τον αγώνα της Τετάρτης μεταξύ Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τορίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συναντήσει και πάλι μερικούς παλιούς του «φίλους». Όμως ένας είναι αυτός που του έχει λείψει περισσότερο από τη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους». Ο Γουέιν Ρούνεϊ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας «Mirror», ο σούπερ- σταρ της Γουβέντους αναπολεί την εποχή που αγωνιζόταν μαζί με τον κορυφαίο σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μου έλειψε το να αγωνίζομαι μαζί του. Κανείς δεν ξέρει στο μέλλον. Μπορεί να αγωνιστούμε και πάλι μαζί».

«Μέσα στην ομάδα τον φώναζα πίτμπουλ. Θυμάμαι όταν έχανε την μπάλα... ήταν τόσο δυνατός, σούταρε απίστευτα. Το μεγάλο του ατού είναι η νοοτροπία του και η δύναμή του. Ποτέ δεν σταματάει, τρέχει πάντα, βοηθάει την ομάδα, είναι ένας φανταστικός παίκτης και σκοράρει πολύ. Πετυχαίνει σημαντικά γκολ, για μένα είναι φανταστικός!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 33χρονος μεσοεπιθετικός.

Όσον αφορά στον χαρακτήρα του Άγγλου θρύλου, ο Ρονάλντο επισημαίνει: «Ήταν το παιδί της Αγγλίας. Όλοι τον αγαπούσαν. Είναι ένα φανταστικό αγόρι, ένας φανταστικός παίκτης. Τι άλλο μπορώ να πω...».

Παρόλα αυτά, υπενθυμίζεται πως ο Γουέιν Ρούνεϊ σε παλαιότερη συνέντευξη του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Pardon My Take», όταν ρωτήθηκε για την προτίμησή του μεταξύ Ρονάλντο και Μέσι, ο άσος της DC Γιουνάιτεντ διάλεξε τον Αργεντινό σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα: «Ναι, νομίζω ότι το έχω ξανά πει. Βέβαια και οι δύο είναι πιθανόν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές που έχουν υπάρξει ποτέ. Αλλά νομίζω ότι ο Μέσι είναι στα μάτια μου ο καλύτερος όλων».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube