«Μέλι» στάζει το στόμα του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γουέιν Ρούνεϊ, με τον Πορτογάλο σταρ να παραδέχεται πως θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του Άγγλου άσου.

Με αφορμή τον αγώνα της Τετάρτης μεταξύ Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τορίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συναντήσει και πάλι μερικούς παλιούς του «φίλους». Όμως ένας είναι αυτός που του έχει λείψει περισσότερο από τη θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους». Ο Γουέιν Ρούνεϊ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας «Mirror», ο σούπερ- σταρ της Γουβέντους αναπολεί την εποχή που αγωνιζόταν μαζί με τον κορυφαίο σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μου έλειψε το να αγωνίζομαι μαζί του. Κανείς δεν ξέρει στο μέλλον. Μπορεί να αγωνιστούμε και πάλι μαζί».

«Μέσα στην ομάδα τον φώναζα πίτμπουλ. Θυμάμαι όταν έχανε την μπάλα... ήταν τόσο δυνατός, σούταρε απίστευτα. Το μεγάλο του ατού είναι η νοοτροπία του και η δύναμή του. Ποτέ δεν σταματάει, τρέχει πάντα, βοηθάει την ομάδα, είναι ένας φανταστικός παίκτης και σκοράρει πολύ. Πετυχαίνει σημαντικά γκολ, για μένα είναι φανταστικός!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 33χρονος μεσοεπιθετικός.

Όσον αφορά στον χαρακτήρα του Άγγλου θρύλου, ο Ρονάλντο επισημαίνει: «Ήταν το παιδί της Αγγλίας. Όλοι τον αγαπούσαν. Είναι ένα φανταστικό αγόρι, ένας φανταστικός παίκτης. Τι άλλο μπορώ να πω...».

Παρόλα αυτά, υπενθυμίζεται πως ο Γουέιν Ρούνεϊ σε παλαιότερη συνέντευξη του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Pardon My Take», όταν ρωτήθηκε για την προτίμησή του μεταξύ Ρονάλντο και Μέσι, ο άσος της DC Γιουνάιτεντ διάλεξε τον Αργεντινό σούπερ-σταρ της Μπαρτσελόνα: «Ναι, νομίζω ότι το έχω ξανά πει. Βέβαια και οι δύο είναι πιθανόν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές που έχουν υπάρξει ποτέ. Αλλά νομίζω ότι ο Μέσι είναι στα μάτια μου ο καλύτερος όλων».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του