Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου με τρόπο που δύσκολα μπορεί να χωνέψει, παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα (81-78).

Το γεγονός παραδέχθηκε και ο Αντρέ Τρινκέρι, ο οποίος τόνισε με δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα ότι οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης.

«Κάποιες φορές όταν παίζεις άσχημα, αλλά έχεις πίστη, ανεβαίνεις και επιμένεις, είσαι σε θέση να κερδίσεις. Για μεγάλο διάστημα ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από εμάς, είχε περισσότερη ενέργεια. Εμείς δεν βρήκαμε ρυθμό ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Όμως, μπορέσαμε να φτάσουμε στο καλύτερό μας σημείο στην τελευταία περίοδο. Με βάση το πρόγραμμα που έχουμε βγάλει, είμαστε σε καλό σημείο. Πήραμε μια νίκη ζωτικής σημασίας. Αν χάναμε θα πηγαίναμε πίσω, θα πλησιάζαμε τα χαμηλά στρώματα. Η αυριανή μέρα περιέχει ρεπό ύστερα από καιρό. Ας δούμε τι θα ακολουθήσει», επεσήμανε ο Ιταλός τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague