Euroleague

Πρίφτης: «Αξίζαμε να νικήσουμε σήμερα με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε»

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως ο Παναθηναϊκός άξιζε να πάρει τη νίκη με βάση την εικόνα του αγώνα, τονίζοντας πως είναι πολύ απογοητευμένος με τον τρόπο που ήρθε η ήττα.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με... σκυμμένο το κεφάλι από το Μόναχο, γνωρίζοντας στις λεπτομέρειες την ήττα με 81-78 από την Μπάγερν Μονάχου.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «πρασίνων», Δημήτρης Πρίφτης, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη με βάση την εικόνα που έβγαλε στο παρκέ, ενώ παράλληλα στάθηκε στις μικρές λεπτομέρειες στο τέλος που έκαναν τη διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρίφτη:

«Προφανώς, ήταν ένα σκληρό ματς και κατέληξε σε κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε γιατί παίξαμε καλά και έξυπνα. Αλλά εντάξει, ο αθλητισμός έτσι είναι. Ένα σουτ, ένα χαμένο σουτ, μια κακή απόφαση κρίνει το παιχνίδι.

Θέλω να πω πως οι παίκτες μου πάλεψαν πραγματικά σήμερα, είχαν καλή νοοτροπία. Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν μετατρέψαμε αυτή την προσπάθεια σε νίκη. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν Μονάχου, εμείς επιστρέφουμε στην Αθήνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x