Τέλος εποχής για τον Κίεραν Τρίπιερ σε ό,τι αφορά στην εθνική Αγγλίας…

Ο αμυντικός της Νιούκαστλ γνωστοποίησε σήμερα (29/08) την αποχώρησή του από τα «τρία λιοντάρια», σε ηλικία 33 ετών και μετά από 54 εμφανίσεις, με απολογισμό ένα γκολ και πέντε ασίστ!

Ο Τρίπιερ ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Αγγλίας σε έξι αγώνες στο Euro 2024, μένοντας εκτός της 11άδας μόνο στον τελικό με αντίπαλο την Ισπανία, όπου προτιμήθηκε ο Λουκ Σο από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο μέχρι πρότινος διεθνής μπακ το ντεμπούτο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρα του τον Ιούνιο του 2017, σε ένα φιλικό με τη Γαλλία στο «Σταντ ντε Φρανς», όπου οι «μπλε» κέρδισαν με 3-2.

Συμμετείχε στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2018 και του 2022, καθώς και στα Euro του 2020 και του 2024.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του

Με σορτσάκι του Παναθηναϊκού προπονείται ο Ρενάτο Σάντσες