Δίπλα σε δύο «ιερά τέρατα» του ΠΑΟΚ όπως είναι ο Γιώργος Κούδας και ο Σταύρος Σαράφης φιγουράρει πλέον ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο έμπειρος επιθετικός με το τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο έφτασε τα 85 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα Α' Εθνικής και Superleague και ξεπέρασε τον Γιώργο Σκαρτάδο. Επιπλέον, είναι πίσω από τον «Μεγαλέξανδρο», που σταμάτησε στα 134, ενώ ο πρώην «μπομπέρ» του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με 136 γκολ.

Ο «Σάλπι» έστειλε για πρώτη φορά στα δίχτυα, όντας παίκτης του ΠΑΟΚ, τον Σεπτέμβριο 2002 σε ματς κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ζίβκοβιτς έχει στα χέρια του την πιο μεγάλη πρόταση που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ»

Αθανασίου: «Πιο σημαντική από την πρωτιά του Παναθηναϊκού η εικόνα του - Το λογικό είναι να πάρει εισιτήρια με Ηρακλή»

Νίκολιτς: «Πάντα πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε - Πεινάω για ακόμη περισσότερα»

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στις πιο «πιεστικές» ομάδες της Ευρώπης - Το στατιστικό του CIES

Κορόνα: «Υψηλό το επίπεδο στην Ελλάδα - Θα γίνει μεγάλη μάχη για τον τίτλο» - Τι είπε για το ΑΕΚ-Ρεάλ

Χριστοφιλέας: «Είχαμε περιστερές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο»

Τέσσερα προβλήματα στον Άρη

ΑΕΚ: Η ξεχωριστή βράβευση στον Ρότα από τον ΠΣΑΠΠ

Κουρμινόφσκι και Νανού υπέγραψαν την ισοπαλία στη Νίκαια: Τα highlights του αγώνα Καλαμάτα-Ηρακλής

Τσορμπατζόγλου: «Εξαντλήθηκαν τα περιθώρια με την γκρίνια του Τάισον, έπρεπε να μπει ένα τέλος - Αυτός πήρε την απόφαση»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.