Μία κόντρα με καυστικές ατάκες εκατέρωθεν ξέσπασε μετά τη λευκή ισοπαλία της Τσέλσι με τη Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έβαλε με το αμυντικογενές στήσιμο των φιλοξενούμενων και ο Σαμ Αλαρντάις δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες του Πορτογάλου συναδέλφου του.

«Είναι δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο, όταν μόνο μία ομάδα έχει τέτοια πρόθεση. Αυτό που είδατε σήμερα δεν είναι Premier League. Δεν είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Αυτό είναι ποδόσφαιρο του 19ου αιώνα. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω περισσότερο για να κερδίσουμε ήταν να φέρω ένα τρυπάνι. Ένα τρυπάνι για να γκρεμίσω τον τοίχο που είχε στήσει η Γουέστ Χαμ», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο «Big Sam» πέρασε στην αντεπίθεση. «Το περίμενα πως θα αντιδράσει έτσι. Απλά δεν μπορεί να δεχτεί ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Χ.....α! Δεν μπορεί να δεχτεί πως τον νίκησα στην τακτική. Μου αρέσει να παίρνω αποτέλεσμα απέναντι στην Τσέλσι και να βλέπω την Τσέλσι να κλαίγεται. Ο Ζοσέ όπως πάντα… κλαίγεται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωσε Τζίμα ο Χίρτσελερ: «Έχει απίστευτη νοοτροπία, ξέρω ότι θέλει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα»

«Ματιές της Μπαρτσελόνα προς τον Μαρτίνες της Γιουνάιτεντ»

Τίλεμανς: «Κανείς δεν θέλει μια ξαφνική αλλαγή - Ήρθα στη Γιουνάιτεντ λόγω του Κάρικ»

Η Έβερτον καθάρισε τη Νιούκαστλ και έκλεισε θέση στους «8» - Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Κάρικ: «Δεν χρειάζομαι διαβεβαιώσεις από κανέναν, με ενδιαφέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές μου»

Ο Χάαλαντ «έσπασε το ίντερνετ» με τον χορό και την αμφίεσή του μετά την πρόκριση της Σίτι

Τσιμίκας μετά το χαμένο πέναλτι: «Δεν ήταν η καλύτερή μου προσπάθεια - Συνεχίζουμε μπροστά»

Τα ζευγάρια στην προημιτελική φάση του Carabao Cup

Έβαλε τέλος σε αναμονή 11 ετών: Ο Τζο Γκόμεζ σκόραρε μετά από 280 εμφανίσεις του στη Λίβερπουλ

Ο Τσιμίκας έκανε... mind games στον Πέντερς, αστόχησε στο πέναλτι, αλλά δεν αποδείχθηκε «μοιραίος»