Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «sport.cz», ο Γίντριχ Τρπισόφσκι στον Όντρει Λινγκρ, ερωτηθείς για την πιθανότητα αποχώρησης του 24χρονου επιθετικού για τον Παναθηναϊκό.

Με τον προπονητή της Σλάβια Πράγας να ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του Λινγκρ στην ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ηγέτη και αναντικατάστατο!

Επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν έχει λογική η παραχώρηση του Λινγκρ στους «πράσινους» σε οικονομικό επίπεδο για την Σλάβια αλλά και σε αγωνιστικό για τον ίδιο τον Τσέχο σέντερ φορ…

«Το κοιτάζω από το πόσο σημαντικός είναι ο παίκτης για την ομάδα και πόσο αναντικατάστατος είναι. Ο Όντρα (Λινγκρ) είναι η ''ραχοκοκαλιά'' της ομάδας. Η απόδοσή του, οι πόντοι που έχει δώσει, η νοοτροπία του. Είναι ένας από τους ηγέτες. Η αποχώρησή του θα πλήγωνε αρκετά την ομάδα, τολμώ να πω πως είναι αναντικατάστατος αυτή τη στιγμή με τον τρόπο παιχνιδιού του και το πάθος του», είπε χαρακτηριστικά ο Τρπισόφσκι.

Και πρόσθεσε: «Το δεύτερο πράγμα είναι πως ένας τέτοιος παίκτης θα έπρεπε να φύγει με λεφτά, τα οποία τελικά θα αντισταθμίσουν την απώλεια και θα σου επιτρέψουν να αγοράσεις έναν αντικαταστάτη. Ελπίζω πως ο Όντρα δεν θα φύγει. Δεν μπορώ να το φανταστώ. Νομίζω πως είναι καλύτερο γι' αυτόν να είναι ο ηγέτης της Σλάβια και να φύγει για μία καλύτερη προσφορά από το αλλάξει την Σλάβια με τον Παναθηναϊκό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube