Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ξεχωριστή διαχείριση Γιοβάνοβιτς στα ματς - Να γίνει πιο απρόβλεπτος ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει το ίδιο βάρος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και εξήγησε τι πρέπει να πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τις ιδιαιτερότητες που κρύβει η επικείμενη τριάδα αγώνων του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την διαχείριση που θα κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε αυτούς, κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«O Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το πρώτο από τα τρία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ με τον Τσέριν, ενώ ο Κλεϊνχέισλερ ίσως πάει για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναθηναϊκός θα μπει σε ρυθμό… πλέι οφ, ουσιαστικά, γιατί και τότε θα παίζει κάθε τρεις μέρες με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Είναι μια σκληρή δοκιμασία και είναι δύσκολο να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις και στα τρία παιχνίδια. Είναι δύσκολη και η διαχείρισή τους, επειδή είναι με τον ίδιο αντίπαλο. Θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Θα τα διαχειριστεί ξεχωριστά πάντως ο Γιοβάνοβιτς, δεν θα πει δίνω βάρος στο πρωτάθλημα και αφήνω το Κύπελλο σε καμία περίπτωση. Πάντως, πρέπει να γίνει πιο απρόβλεπτος, όπως συνέβη στα Γιάννενα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι ανοιχτό ποιους παίκτες θα επιλέξει ο προπονητής σε κάποιες θέσεις για την 11άδα των «πράσινων», αλλά σίγουρα θα ξεκινήσουν Τσέριν και Κουρμπέλης.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε πάντως πως αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν πολλές λύσεις, άρα δεν μπορούν να πάνε σε πολλές αλλαγές, αλλά το μείον για τον Παναθηναϊκό είναι πως είχε μια ημέρα λιγότερης ξεκούρασης σε σχέση με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Αναφορικά με τα μεταγραφικά, σημείωσε ότι το γεγονός πως το «τριφύλλι» έχει ενδιαφερθεί για τον Λινγκρ δείχνει ότι ψάχνει για πραγματικά καλούς παίκτες, ενώ στόχος είναι ο εξτρέμ -που θα έρθει έως το τέλος της εβδομάδας πιθανότατα- να μπει και να παίξει άμεσα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x