Ένα ακόμα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησεις με την Αρμάνι Μιλάνο την προσεχή Πέμπτη στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι», δεν είχαν στη διάθεσή τους στη σημερινή προπόνηση τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην πηχιοκαρπική του χεριού, από ένα πέσιμο στο ματς της Κυριακής με την Καβάλα.

Ο νεαρός φόργουορντ ο οποίος έχει προσφέρει σημαντικές λύσεις το τελευταίο διάστημα, είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί τη τελευταία στιγμή. Σε ότι αφορά τον Γιώργο Πρίντεζη, ακολούθησε σήμερα όλο το μέρος της προπόνησης που δεν περιελάμβανε επαφές και αν αύριο καταφέρει και βγάλει το κανονικό πρόγραμμα, θα επιστρέψει στην δωδεκάδα, μετά από τις ενοχλήσεις που είχε νιώσει στη μέση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Εκτός μάχης είναι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αναρώνει από το διάστρεμμα που απεκόμισε στο παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα.

Νίκος Ζέρβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρογκαβόπουλος με αιχμή προς τους επικριτές του: «Χοντρός και τεμπέλης»

Ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Ερτέλ η ΑΕΚ

Κάλεσμα Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Το τουρνουά ''Παύλος Γιαννακόπουλος'' έρχεται σπίτι μας»

Λιόλιος για Αντετοκούνμπο: «Ήταν ζήτημα προστασίας του παίκτη, ο Σπανούλης μίλησε με τον κόουτς των Χιτ»

ΑΕΚ: Τενοντίτιδα ο Μπάρτλεϊ

Λιόλιος για διαιτησία: «Το θέμα το πυροδοτούν όσοι θέλουν να την ελέγχουν…»

Λιόλιος για Εθνική μπάσκετ: «Στην αρχή έκανα λάθη - Κυλά άλλο αίμα μέσα στον Σπανούλη»

Λιόλιος για υπόθεση με Προμηθέα: «Είχα δικαίωμα να είμαι πρόεδρος - Κρεμάνε ανθρώπους στα μανταλάκια»

Λιόλιος: «Έχουν γίνει λάθη, είχαμε κακή εμφάνιση στα παράθυρα - Μπορούμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο»

Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ για τη συνέντευξη Λιόλιου: «Η επιλεκτική πρόσκληση πλήττει το δικαίωμα στην ενημέρωση»