Για τη δεινή θέση που έχει περιέλθει η ΑΕΚ μετά και την ήττα από τον Άρη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι τελείωσαν πλέον τα… κανονάκια της «Ένωσης» και κατάφερε (με τέτοιο μπάτζετ και παίκτη μισού εκατομμυρίου για 10 ματς) να γίνει αουτσάιντερ για την Ευρώπη.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν έχει καμία ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, ωστόσο χαρακτήρισε «έγκλημα» κατά της ΑΕΚ την επιμονή σε… έργα που έχουν αποδειχθεί επανειλημμένως αποτυχημένα.

Και αφού ανέφερε συγκεκριμένα τη χρησιμοποίηση του διδύμου Βράνιες-Τζαβέλλα, την τοποθέτηση του Άμραμπατ σε ρόλο «δεκαριού» και το κόλλημα με το 4-2-3-1, τα παρομοίωσε με προσπάθεια να βλέπεις τοίχο και να προσπαθείς να τον ρίξεις με το… κεφάλι.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Όλη η προσοχή στο πρωτάθλημα – Τα δεδομένα για τραυματίες

Κηφισιά-Λεβαδειακός: Μάχη με φόντο την παραμονή και την τετράδα

ΑΕΚ: Αλλαγές στην ενδεκάδα με Βίντα βασικό και σκέψεις για Μάνταλο στον Βόλο

Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Με το βλέμμα στο 5-8 οι γηπεδούχοι κόντρα στους Αγρινιώτες που ψάχνουν αντίδραση

Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με ερωτηματικά, έτοιμος ο Λουίς – «κλειδί» ο Ποντένσε ενόψει ΠΑΟΚ

ΟΦΗ – AEL Novibet: Από τη μια η αντίδραση και από την άλλη η… ορμή!

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

TAGS: A.E.K.