Για τη δεινή θέση που έχει περιέλθει η ΑΕΚ μετά και την ήττα από τον Άρη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι τελείωσαν πλέον τα… κανονάκια της «Ένωσης» και κατάφερε (με τέτοιο μπάτζετ και παίκτη μισού εκατομμυρίου για 10 ματς) να γίνει αουτσάιντερ για την Ευρώπη.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν έχει καμία ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, ωστόσο χαρακτήρισε «έγκλημα» κατά της ΑΕΚ την επιμονή σε… έργα που έχουν αποδειχθεί επανειλημμένως αποτυχημένα.

Και αφού ανέφερε συγκεκριμένα τη χρησιμοποίηση του διδύμου Βράνιες-Τζαβέλλα, την τοποθέτηση του Άμραμπατ σε ρόλο «δεκαριού» και το κόλλημα με το 4-2-3-1, τα παρομοίωσε με προσπάθεια να βλέπεις τοίχο και να προσπαθείς να τον ρίξεις με το… κεφάλι.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βόλος ΕLABET-Παναθηναϊκός: Οι γηπεδούχοι «καίγονται», οι φιλοξενούμενοι θέλουν... πάρτι στο «καταπράσινο» Πανθεσσαλικό!

Ολυμπιακός-Καλαμάτα: Για να διερύνουν το νικηφόρο σερί τους κόντρα στην ανεβασμένη Καλαμάτα οι «ερυθρόλευκοι»

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Κρητικοί για αντίδραση, Θεσσαλονικείς για σταθερότητα

Άρης-Aτρόμητος: Για την τρίτη σερί νίκη οι «κίτρινοι» - Ψάχνουν το πρώτο τρίποντο οι Περιστεριώτες

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

TAGS: A.E.K.