Stoiximan Super League

Προτάθηκε ο Πίρλο στην ΑΕΚ, αλλά δεν ασχολήθηκε η «Ένωση»

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Αντρέα Πίρλο, αλλά δεν ασχολήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι», σύμφωνα με τον Γιώργο Τσακίρη, ο οποίος σημείωσε ότι το θέμα προπονητή είναι πιθανό να πάει μετά τα τέλη Απριλίου.

Για την περίπτωση του Αντρέα Πίρλο, η οποία ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» -και παρά τη σχετική διάψευση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ- ανέφερε ότι ο Ιταλός τεχνικός προτάθηκε στην ΑΕΚ, χωρίς όμως εκείνη να ασχοληθεί. «Οπότε, δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με την περίπτωσή του, όπως και με εκείνη του Φαριόλι που επίσης γράφτηκε», σχολίασε σχετικά.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Τσακίρης υπενθύμισε την επιδίωξη του «δικεφάλου» να κλείσει προπονητή μέχρι τα τέλη Απριλίου, τονίζοντας ωστόσο ότι η αγωνιστική κατάσταση των «κιτρινόμαυρων» είναι πιθανό να πάει πιο μετά το εν λόγω deal.

Σε ό, τι αφορά το θέμα του Φερνάντο Σάντος, σημείωσε ότι έχει «καεί». Εξάλλου, επεσήμανε ότι θα του έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο Πορτογάλος κόουτς να αναλάβει να τρέχει παράλληλα δύο πρότζεκτ (εθνική Πορτογαλίας και ΑΕΚ).

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x