Στη σύνδεση που επιχειρείται ανάμεσα στην αναβολή του αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ και το προσεχές ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «είναι γελοίο το επιχείρημα του υπαλληλικού προσωπικού του ΠΑΟΚ στα ΜΜΕ ότι η ΑΕΚ θα πάει πιο ξεκούραστη στην Τούμπα».

Αφού υπογράμμισε λοιπόν ότι κανείς εξ αυτών δεν είχε σχολιάσει τη μια μέρα παραπάνω ξεκούραση που θα είχε ο «δικέφαλος του Βορρά» εξαιτίας του ότι το δικό του ματς Κυπέλλου είχε οριστεί Τρίτη, κατέληξε προτείνοντας «να κάνουν τα παράπονά τους στους δικούς τους ανθρώπους στην ΕΠΟ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίσημη η παραχώρηση του Γκουγκεσασβίλι από τον ΠΑΟΚ στην Γκεζτέπε

Ο Απόστολος Τεληκωστόγλου μιλά στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τα όνειρα του Λος Άντζελες 2028

Τσακίρης: «Ο Μάγερ είναι έτοιμος να ενισχύσει άμεσα την ΑΕΚ - στο 50/50 οι πιθανότητες για το Champions League»

Η αγκαλιά Βίντα με τον Μάγερ - «Να έχουμε μια φανταστική σεζόν»

Πιερό: «Ο πατέρας μου έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στα παπούτσια μου και το νοίκι - Έχω προτάσεις αλλά περιμένω»

Οι πρώτες στιγμές του Μάγιερ με τα «κιτρινόμαυρα»: Ο Κροάτης στην προπόνηση της ΑΕΚ - Πλάνα bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Η ώρα άφιξης του Γκουστάβο Σα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Τζαλίδης: «Να δείξει μεγαλύτερη διάρκεια η ΑΕΚ – Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς για Σάμσουνσπορ»

Τσανάκας: «Έχει το ΟΚ του Σαλάχ-Εντίν και προχωρά με τη Ρόμα ο Ολυμπιακός»

Πάει για άλλον χαφ ο Ολυμπιακός: «Ο Τιτραουί δεν πείστηκε από το πρότζεκτ»

TAGS: A.E.K.