Το κλίμα από τις προπονήσεις της ΑΕΚ σε Ολλανδία αλλά και... Ελλάδα, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Ζέρβα.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» σημείωσε ότι ο Πάολο Φερνάντες ξεχώρισε και την Τρίτη (29/11), με τη δουλειά των «κιτρινόμαυρων» στο Μπουργκ Χααμστέντε να περιλαμβάνει ένταση και πρέσινγκ. Μάλιστα, στάθηκε και στα καθημερινά τετ-α-τετ του Ματίας Αλμέιδα (όπως συνέβη σήμερα με Ρότα και Φερνάντες), εξηγώντας ότι αυτός είναι και ο λόγος για το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, καθώς και για το ότι ο Αργεντινός τεχνικός παίρνει το... 101% από τους παίκτες του.

Από εκεί και πέρα, σημείωσε ότι το φιλικό της ΑΕΚ την Κυριακή (4/12) με τη βελγική Σερένγκ θα έχει διάρκεια 90 λεπτών και όχι τρία 45λεπτα, όπως αρχικά επιθυμούσαν στον «δικέφαλο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: A.E.K.