Μόνο εφόσον προκύψει κάτι εξαιρετικό και αφορά σε στόπερ ή αριστερό μπακ θα προχωρήσει η ΑΕΚ σε μεταγραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Δεν προκύπτει ότι η ΑΕΚ κινείται για παίκτη αυτή την στιγμή. Ο Κουχάρσκι βρίσκεται στην Ολλανδία, άρα δεν υπάρχει ανάγκη για μεταγραφικές συσκέψεις, εφόσον είχε υπάρξει από τον Αλμέιδα ενημέρωση για ενίσχυση. Θα πρέπει να περιμένουμε, μόνο εφόσον προκύψει κάτι το εξαιρετικό, ο Αλμέιδα να ανάψει το πράσινο φως για μεταγραφή κεντρικού αμυντικού ή αριστερού μπακ. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία κίνηση από την ΑΕΚ για να ενισχυθεί άμεσα. Δεν προκύπτει να είναι σε αναζήτηση επιθετικού, όπως γράφτηκε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Άμραμπατ επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του και ήδη βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της «Ένωσης», στα Σπάτα.

Ο Τσακίρης αναφέρθηκε και στους τραυματίες που έχει η ΑΕΚ, σημειώνοντας πως δεν θα πιεστεί κανείς τους λόγω της επανέναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας, αφού στόχος είναι να γυρίσουν στο 100%.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.