Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Γυρίζει Αθήνα ο Άμραμπατ, με επιστροφές η προπόνηση

Ο Άμραμπατ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, όμως αποφασίστηκε να συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Ελλάδα. Μπήκαν στην προπόνηση της ΑΕΚ οι Φαν Βέερτ, Σιντιμπέ και Παρράς.

Στην Αθήνα θα συνεχίσει την αποθεραπεία του ο Νορντίν Άμραμπατ. Δεδομένου ότι η χειμερινή προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία ολοκληρώνεται την Κυριακή (4/12) -οπότε ο Μαροκινός άσος δεν θα προλάβει να συμμετάσχει στις προπονήσεις- αλλά και του ότι ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, αποφασίστηκε από κοινού με το κλαμπ να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει τη δουλειά στα Σπάτα.

Από εκεί και πέρα, η απογευματινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» την Παρασκευή (2/12) πραγματοποιήθηκε με… επιστροφές. Συγκεκριμένα, οι Τομ Φαν Βέερτ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Αλέξανδρος Παρράς, οι οποίοι προέρχονταν από αποφόρτιση, μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα, μέρος του οποίο ακολούθησε και ο Γιώργος Τζαβέλλας. Εν συνεχεία, ο έμπειρος στόπερ συνέχισε με ατομικό που έκανε και ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Τέλος, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς συνέχισε την αποφόρτιση, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε ο Θεοδόσης Μαχαίρας λόγω της θλάσης που έχει υποστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x