Με στόχο να προσφέρει με την εμπειρία του, αλλά και να φτάσει στην κατάκτηση του BCL για 2η διαδοχική σεζόν ξεκινάει την καριέρα του στην ΑΕΚ ο νεοφερμένος Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Μπαντίρμα την Τετάρτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριο Τσάλμερς στο κανάλι της ΑΕΚ στο Youtube:
- Για τον προσωπικό του στόχο: «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να είμαι ο έμπειρος παίκτης και αυτός που ξέρω ότι πάντα είμαι. Να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο και να δώσω τη σπίθα σε οποιαδήποτε θέση με χρειάζονται στην ομάδα».

- Για το αν θέλει να κατακτήσει για 2η σερί χρονιά το BCL: «Οπωσδήποτε. Οποτεδήποτε μπορείς να κερδίσεις 2 πρωταθλήματα στη σειρά, είναι πάντα ξεχωριστή στιγμή. Ειδικά για μένα τις δύο πρώτες σεζόν που είμαι υπερατλαντικά, θα σήμαινε πάρα πολλά».

- Για το πως νιώθει που υπέγραψε στην ΑΕΚ: «Νιώθω τέλεια, είμαι απλά χαρούμενος που επιστρέφω πίσω στα παρκέ. Χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του προγράμματος, μιας ομάδας που θέλει να είναι επιτυχημένη. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή».

- Για το αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης: «Φυσικά θα είμαι έτοιμος. Θα ξεκουραστώ ώστε να βρω τα πατήματά μου και θα είμαι σίγουρα έτοιμος για την Τετάρτη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.