Τη δική του εκτίμηση για τη μεγάλη ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου, ο παλαίμαχος άσος (που έχει φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων) τόνισε ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι ενδεχομένως οι δυο αντίπαλοι θα χρειαστεί να παίξουν με διαφορετικό στιλ από το καθιερωμένο τους, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δείξουν υπομονή και οι Θεσσαλονικείς να αμυνθούν αποτελεσματικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώτης Τσαλουχίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή "Επίθεση από τα μπακ"

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: «Θα είναι διαφορετικό ματς από πολλές πλευρές. Καταρχάς δεν θα έχει κόσμο, ενώ οι ομάδες προέρχονται από ένα διάστημα αδράνειας. Ο Ολυμπιακός δείχνει σταθερότητα, ενώ ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει τον δρόμο του. Τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι πάντα διαφορετικά. Δεν παίζει ρόλο η κατάσταση κάθε ομάδας, υπάρχουν ιδιαιτερότητες γιατί είναι νοκ-άουτ. Ο ΠΑΟΚ έχει το υπέρ του σκορ και πιστεύω θα παίξει τελείως διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί υπομονή στο παιχνίδι του. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Η πλάστιγγα γέρνει σίγουρα υπέρ του Ολυμπιακού γιατί παίζει στην έδρα του. Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει ποιότητα από την πλευρά του ΠΑΟΚ και ούτε πρέπει να υποτιμηθεί. Έχει κάποιες δυσκολίες μετά την αλλαγή παιχνιδιού του από τον νέο προπονητή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει ένα καλό ματς».

Για το πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη: «Στην Τούμπα πλήρωσε τη χαλαρότητά του ο Ολυμπιακός. Αύριο όμως παίζει μια ομάδα φορμαρισμένη, όπως είναι ο Ολυμπιακός, με πολύ καλό προπονητή απέναντι σε μια ομάδα, τον ΠΑΟΚ που ψάχνεται μεν, αλλά έχει πολλή ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την αλλαγή του παιχνιδιού του και υπεύθυνος σε αυτό είναι ο προηγούμενος προπονητής, εξαιτίας της στιγμής που έφυγε. Ο Ολυμπιακός έχει γίνει ομάδα συνόλου, ενώ είναι δυνατός και σε μονάδες. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει φέτος τόσο σταθερό σύνολο και αυτό είναι που πληρώνει».

Για τη σύγκριση Μαρτίνς-Φερέιρα: «Ο Μαρτίνς είναι πολύ καλύτερος προπονητής. Έχει αυτό που έψαχνε χρόνια ο Ολυμπιακός μετά την εποχή Βαλβέρδε. Ο Φερέιρα δεν έχει καθιερωθεί ούτε στη συνείδηση των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ήρθε βέβαια σε μια δύσκολη στιγμή, μια μέρα πριν αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας και χωρίς να έχει κάνει αυτός τις μεταγραφές. Άλλαξε το στιλ παιχνιδιού του και αυτό νομίζω ότι το πλήρωσε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντωνίου: «Μπορεί να γίνει τελικός με 20.000 οπαδούς στο Πανθεσσαλικό»

Άρης στην ΕΠΟ: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό ή στο ''Βικελίδης''»

Νέο μήνυμα Καρυπίδη: «Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός ακόμη και χωρίς κόσμο»

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «H Cosmote πρέπει να έχει την απάντηση για την έδρα του τελικού έως την Τετάρτη, υπάρχει ρήτρα»

Καρυπίδης: «Αν το Πανθεσσαλικό είναι έτοιμο, τις 70.000 ευρώ τις βάζω εγώ»

Ανένδοτος ο Καρυπίδης στο δίλημμα της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου - «Ό,τι λέει η προκήρυξη. ΟΑΚΑ όχι, Βόλος μόνο»

Πέταξε το μπαλάκι σε Παναθηναϊκό και Άρη η ΕΠΟ - «Τελικός στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο ή αλλού με κόσμο»

Πρόστιμα της ΕΠΟ σε Παναθηναϊκό και Μπέο

Θύρα 13: «Προτείνουμε τελικό Κυπέλλου στο Χαριλάου - Πρέπει να γίνει με κόσμο, τι πιο απλό και τι πιο αυτονόητο»!

Δανιήλ: «Μέχρι τις 15 Απριλίου οι τελικές αποφάσεις για τον τελικό Κυπέλλου»