Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι γιορτινή η σημερινή ημέρα στον Ολυμπιακό, 99 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, και το καλύτερο δώρο για εμένα είναι η παραμονή του Μεντιλίμπαρ στην ομάδα. Κάτι που ήθελε ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος έχει δουλέψει αυτό το διάστημα στην ομάδα, και μετά τη Μακάμπι επισφραγίστηκε η συμφωνία μετά και την άφιξη του μάνατζέρ του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος, η ιδέα που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο μυαλό του, και είναι κάτι θετικό για τον Ολυμπιακό, παρά την ήττα και τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε μία κανονικότητα και ο Μεντιλίμπαρ είχε υπογράψει αρχικά για 4 μήνες και τώρα όλοι κοιτούν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρά την ήττα από τη Μακάμπι, έχει το μομέντουμ, αφού ο προπονητής με τους ποδοσφαιριστές δουλεύουν πάρα πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός στο ματς της Πέμπτης εμφάνισε όλες τις αδυναμίες του και δεν πρέπει σε δεύτερο παιχνίδι να επαναληφθούν τα ίδια λάθη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube