Συγκεκριμένες πληροφορίες από την Αργεντινή για την περίπτωση του Σαντίνο Αντίνο μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσανάκας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» εξήγησε τον λόγο που δεν βγαίνει κάτι από τα Μέσα της χώρας του τάνγκο για τον 19χρονο εξτρέμ, ενώ αναφέρθηκε και στους δύο πόλους που υπάρχουν εντός της διοίκησης της Γοδόι Κρους. Ο ένας θέλει να κρατήσει τον Αντίνο, αλλά ο δεύτερος που δείχνει να έχει μεγαλύτερη ισχύ είναι υπέρ της πώλησης.

Παρόλα αυτά, οι εξελίξεις -λόγω και της διαφοράς ώρας μεταξύ Αργεντινής και Ελλάδας- αναμένονται Παρασκευή με Σάββατο, δηλαδή αμέσως μετά τη ρεβάνς της Γοδόι στο Σουνταμερικάνα. Ωστόσο, όλες οι ενδείξεις καταλήγουν πως ο Αντίνο προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Μίλησε για τα υπόλοιπα ζητήματα επαναλαμβάνοντας πως πρέπει να υπάρξει και κάποιες αποχωρήσεις ώστε το ρόστερ να μη μεγαλώσει κατά πολύ, αναλύοντας και μερικά δεδομένα για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Τέλος, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά, τους Ζέλσον-Γιάρεμτσουκ και τον Αγγελάκη.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο κανάλι του σταθμού στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Κάνει προσπάθεια να προλάβει ο Γιακουμάκης – Πρέπει ν’ ανεβάσει απόδοση εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Εξελίξεις το καλοκαίρι και με παίκτες που έχουν συμβόλαια στον Παναθηναϊκό - Δεν βλέπω ανατροπή με Μπενίτεθ»

Κετσετζόγλου: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι τα 3/4 του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ»

Δύσκολα θα παραμείνει στον Ηρακλή ο Ουάρντα

Άρης: Στο φινάλε με το βλέμμα στην επόμενη μέρα – Η μάχη του Γρηγορίου και τα σενάρια για τον πάγκο

ΠΑΟΚ: «Τρέχει» για το φινάλε ο Γιακουμάκης – Αγώνας δρόμου για την επιστροφή

ΑΕΚ: Μπαίνει στην τελική ευθεία με φουλ ρυθμούς – Στόχος το απόλυτο στα ντέρμπι

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για την πιθανή επιστροφή του Γιαρεμτσούκ

Ολυμπιακός: Αλλαγές και… φρεσκάρισμα από Μεντιλίμπαρ ενόψει ΠΑΟΚ

Σκίρα: «Πλησιάζει στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Γέντβαϊ, αυτό είναι το συμβόλαιο που του προσφέρει»