Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην τελική κίνηση που κάνουν οι Πειραιώτες για να κλείσουν θετικά τις περιπτώσεις των Ρόκα και Στάνιτς, ξεκαθαρίζοντας πως για τον πρώτο περιμένουμε εξελίξεις μέσα στις δύο επόμενες ημέρες, ενώ για τον δεύτερο μέχρι το σαββατοκύριακο.

Στη συνέχεια στάθηκε στο μεγάλο φετινό «θέλω» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και στο γεγονός ότι σκοπεύει να έχει ένα ρόστερ 26 παικτών που θα λογίζονται όλοι ως βασικοί, κάτι που φαίνεται και από τις κινήσεις που έχει κάνει έως τώρα η ομάδα.

Τέλος, όσον αφορά την απόκτηση χαφ, ξεκαθάρισε πως πρώτος στόχος είναι ο Άμραμπατ και μετά ο Καντιού, ενώ, εφόσον μέσα στο καλοκαίρι αποχωρήσει κάποιος άλλος μέσος από το ρόστερ, τότε, θα υπάρξει και δεύτερη μεταγραφή στην εν λόγω θέση.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καρβουνιάρης: «Πολλά τα “μπράβο” του κόουτς στις προπονήσεις – Ο Κάιρινεν είναι λες και παίζει εδώ και καιρό»!

Κάιρινεν: «Πολύ ενδιαφέρον το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Να συμβάλω για να χτίσουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια»

Τσορμπατζόγλου: «Αυτοί οι δύο είναι οι πιο πιθανοί να κλείσουν άμεσα στον ΠΑΟΚ - Εξαιρετική η παρουσία του Χατσίδη»

Τσακίρης: «Επινοούν πράγματα για Πινέδα οι Μεξικανοί – Έχει ήδη… φωτογραφηθεί με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Αλεξίου»

Αντύπας: «Σε καλή κατάσταση ο Σμαΐλοβιτς - Πότε πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό Ζότα Σίλβα»

Λίσι: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα - Ελπίζω ότι θα έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι»

«Πρώτη» με τα νέα αποκτήματα για τον Βόλο

Τα highlights από τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας

Δεσύλλας: «Η υπόθεση του στόπερ στον Παναθηναϊκό – Δείχνουν δεμένοι ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης»

Έκανε το 3/3 στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ, νίκησε και την ΑΕΚ Λάρνακας