Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που μπήκε ο Κάρμο, έχει φτιάξει πολύ ανασταλτικά η ομάδα, κάτι που βέβαια που είναι και θέμα δουλειάς. Θα γίνει ένα ροτέισον, όπως και με τον Βόλο, και περιμένουμε να δούμε πώς θα ανταποκριθεί η ομάδα σε αυτό. Και με τον Αστέρα ήθελε να κάνει κάποιες αλλαγές και είδαμε πώς πήγε ο αγώνας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η τετράδα της άμυνας θα είναι εντελώς καινούργια. Ο Έσε θα παίξει στα χαφ, δίπλα του θα είναι ο Καρβάλιο, και όχι ο Αλεξανδρόπουλος. Ο Τσικίνιο θα είναι στο “10”. Στο ένα άκρο θα είναι ο φορμαρισμένος Ποντένσε, στο άλλο ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ελ Καμπί, για να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το παιχνίδι στο Αγρίνιο. Έχει επιστρέψει ο Ελ Αραμπί, υπάρχει ο Ναβάρο που είχε δύο γκολ που ακυρώθηκαν σωστά και υπάρχει και ο Γιόβετιτς που δίνει κάτι σε κάθε συμμετοχή», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ανέλυσε το τακτικό κομμάτι του αγώνα και τη φιλοσοφία του Μεντιλίμπαρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube