Γενικά

Ραντεβού με την ιστορία η Κ19 του Ολυμπιακού κόντρα στη Λανς!

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα (28/02, 15:00) τη Λανς με στόχο να γράψει ιστορία, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του UEFA Youth League.

Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού! Η «ερυθρόλευκη» Κ19 υποδέχεται τη Λανς στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Youth League.

Οι Πειραιώτες μετά τη νίκη τους απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-0 για το πρωτάθλημα, θέλουν να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Γαλλίας στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης στον Ρέντη, χθες, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές από τους οποίους αποτελείται η αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (28/02, 15:00 στο Καραϊσκάκη). Στην αποστολή είναι οι: Σίνα, Έξαρχος, Κουράκλης, Κ. Κωστούλας, Τουφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Δαρβίρας, Κουτσίδης, Μουζακίτης, Παναγάκος, Χ. Κωστούλας, Δάμα, Αλαφάκης, Γατόπουλος, Λιατσικούρας, Μπάκουλας και Λώλης.

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μίλησε στο Olympiacos.org για το σπουδαίο παιχνίδι.

«Θεωρώ ότι η μέχρι τώρα πορεία μας ως Ακαδημία και γενικότερα ως σύλλογος, θα πρέπει να μας γεμίζει με χαρά και περηφάνια, τόσο για τα αποτελέσματα, αλλά πολύ περισσότερο για την εξέλιξη των παιδιών που διαθέτουμε.

Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με αντίπαλο μια καλή και συμπαγής ομάδα όπως η Λανς, μια ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση σε ένα δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης και όπως έχω πει και σε παλαιότερες δηλώσεις αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι που ''μεγαλώνουν'' και εξελίσσουν σε μεγάλο βαθμό ατομικά και ομαδικά τους παίκτες μας.

Είναι παιχνίδια που χρειάζονται τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας, στοιχεία που έχουμε αποδείξει ότι ως ομάδα τα διαθέτουμε και πρέπει να τα βγάλουμε και σε αυτόν τον αγώνα.

Το ότι θα αγωνιστούμε ξανά στο Καραϊσκάκης μπροστά στον κόσμο μας, μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να καταφέρουμε να προκριθούμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στο θεσμό
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x