Κάθε άλλο παρά ήσυχη πως δεν θα χάσει ακόμη και τη θέση στην Ευρώπη είναι η ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Τσατάλης εν όψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

«Η ΑΕΚ δεν έχει εξασφαλισμένη τη θέση στην Ευρώπη. Μπορεί θεωρητικά ο Παναθηναϊκός να καίγεται για τη νίκη, αλλά πίεση έχει και η ΑΕΚ, γιατί κάθε αρνητικό αποτέλεσμα τη φέρνει σε πιο δύσκολη θέση στο εσωτερικό της», τόνισε.

«Θα έχουμε αλλαγές στα χαφ, με τον Σάκχοφ πιθανότατα δίπλα στον Σιμόες. Υπάρχει ερωτηματικό για την κορυφή της επίθεσης, αν ο Αραούχο θα παίξει από την αρχή ή θα μπει στην εξέλιξη του ματς ως αλλαγή», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γεωργάτος για Άντζα: «Ευγνώμων που τον γνώρισα-Ξέραμε το θέμα του, δεν ήθελε να τον δούμε έτσι…»

Αντωνιάδης: «Η Λεωφόρος είναι η Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού»

Καραγκούνης: «Έχω ζήσει Μεάτσα και Ντα Λουζ, αλλά η ενέργεια της Λεωφόρου είναι ό,τι καλύτερο»

Αλαφούζος για Βοτανικό: «Με διαφορά το πιο όμορφο γήπεδο της Αθήνας-Θα έχει κάτι που δεν μπορεί να αντιγράψει κανείς»

Τσανάκας: «Οι τέσσερις περιπτώσεις που περιμένουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Αυτοί είναι οι υπό παραχώρηση παίκτες της ΑΕΚ - Σημαντικό αυτό που έκανε ο Γιόβιτς»

«Τον καθάρισε μέσα σε επτά μήνες, από στεναχώρια το έπαθε»: Συγκλονίζει η μητέρα του Παρασκευά Άντζα

Γιόβιτς: «Δεν μπορούσα να παίξω χωρίς ενέσεις τους τελευταίους τρεις μήνες - Ο No1 παράγοντας για τον τίτλο ο Νίκολιτς»

Λουτσέσκου: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ας κλείσει αυτό το θέμα»

Δεσύλλας: «Εποχή Νίστρουπ και επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

TAGS: A.E.K.