Ψηλά στη λίστα της ΑΕΛ βρίσκεται ο Άλεξ Κράνινξ, όπως αποκαλύπτει η LiveSport.

Ο 24χρονος Ισπανός με βελγική υπηκοότητα τερματοφύλακας της Μόλντε έχει προταθεί στους «βυσσινί» για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με προοπτική δανεισμού, ώστε να καλυφθεί το κενό που άφησε η απομάκρυνση του Μποριβόγε Ρίστιτς.

Ο Άλεξ Κράνινξ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικής Βελγίου και πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Νορβηγίας με την Μόλντε, σημειώνοντας 24 συμμετοχές, στην πιο «γεμάτη» του σεζόν σε επαγγελματικό πρωτάθλημα μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, έχει ξεκινήσει από τις μικρές ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης -αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στην Καστίγια- χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην πρώτη ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός