Για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνο Τζολάκη, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρώην κίπερ, Λουίτζι Τσενάμο.

Ο 42χρονος προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» και τον Σωτήρη Ταμπάκο, μιλώντας για την κοινή πορεία του με τον Τζολάκη στον Ολυμπιακό, αλλά και για το ταλέντο του 20χρονου Έλληνα.

«Ο Τζολάκης είναι εξελίξιμο παιδί, όλο το μέλλον του ανήκει. Δεν έχει ταβάνι είχε πολύ μέλλον μπροστά του, καθώς δείχνει διάθεση για δουλειά, είναι έξυπνος και έχει αντίληψη. Όταν λέμε ότι είναι ταλέντο κάποιος, πέρα από τα σωματικά προσόντα, είναι όταν έχει κάποια πνευματικά στοιχεία που τον βοηθούν. Ο Τζολάκης είναι πνευματικά ώριμος. Φαίνεται από τον τρόπο που διαχειρίζεται το ματς», ανέφερε αρχικά ο Τσενάμο, κάνοντας λόγο πως κατά την γνώμη του θα έπρεπε να φύγει δανεικός για μία χρονιά ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει έτοιμος.

«Θέλω να δω τον Κώστα να παίξει κάπου στο εξωτερικό για μια χρονιά με 25-30 παιχνίδια. Σε ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός, δεν είναι εύκολο για τον προπονητή να χρίσει βασικό έναν ελπιδοφόρο παίκτη, που δεν παύει όμως να αποτελεί ερωτηματικό. Σκεφτείτε όμως να έρθει στην ομάδα την επόμενη σεζόν με πολλές συμμετοχές. Να πάει εξωτερικό και να έρθει πλήρως έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του βασικού στον Ολυμπιακό και την Εθνική».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube