Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ο MVP Τζολάκης και ο… απαραίτητος εξτρέμ για τον Ολυμπιακό»

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Σταματέλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το δικό του σχόλιο για την πρόκριση του Ολυμπιακού στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η τελευταία εικόνα που είχαμε μετά από ένα μεγάλο ματς ήταν με την Λουντογκόρετς. Εκείνο το παιχνίδι έχει περάσει οριστικά στο παρελθόν. Ο Τζολάκης μαθαίνει από εκείνον τον αγώνα και κάθε συμμετοχή του. Είναι και θέμα των συνεργατών του προπονητή για τα πέναλτι των παικτών του Άρη. Ξέρουν ποιες είναι οι αγαπημένες τους γωνίες. Από το πρώτο λεπτό είχε δουλειά ο Τζολάκης και είναι ο πολυτιμότερος παίκτης σε αυτό το ματς και είχε κομβικό ρόλο για να ετοιμάζει ο Ολυμπιακός για τους ημιτελικούς με την ΑΕΚ», είπε για τον Τζολάκη που ήταν ο MVP του χθεσινού ματς στο Βικελίδης.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, υπογράμμισε: «Χρειάζεται έναν εξτρέμ που θα τον νιώθει η αντίπαλη άμυνα, γιατί με τους υπάρχοντες αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι παίκτες που υπάρχουν τώρα δεν μπορούν να δώσουν πλάτος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και για αυτό ψάχνεται στην αγορά για την απόκτηση ενός καλού εξτρέμ, ο οποίος όταν θα κλείσει ο άξονας που παίζει συνήθως ο Χάμες, οι ακραίοι θα μπορούν να απειλήσουν. Δεν υπάρχει και πολύς χρόνος».

Και στάθηκε στα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα του Μίτσελ: «Κυριακή ΟΦΗ, μετά Τούμπα και μετά ο πρώτος ημιτελικός με την ΑΕΚ (7-8/2). Είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια και κρίσιμα ματς, ακόμα και με τον ΟΦΗ που έχει αλλάξει την αγωνιστική του εικόνα και παίρνει τα αποτελέσματα. Χρειάζεται τον εξτρέμ ο Ολυμπιακός και είναι απαραίτητη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x