Νούμερο ένα υποψήφιος προκειμένου να συνεχιστεί η ενίσχυση του ρόστερ και δη της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ παραμένει ο Τεεμού Πούκι, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ του «δικέφαλου του Βορρά» για τον Φινλανδό επιθετικό της Μπρόντμπι «αν δεν είχε την προτεραιότητα ο Πούκι, θα είχε ανακοινωθεί ήδη ο Κόντε».

Από εκεί και πέρα, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές φέρεται να βρίσκονται σε καλό σημείο, με τον Πούκι να βρίσκεται κοντά στην μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Στην ΑΕΚ είναι αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στον Άρη - Η πρώτη εκτίμηση για 11αδα»

Νικολακόπουλος: «Πονάει ο Ποντένσε και ο Ολυμπιακός…»

Αθανασίου: «Μπήκε μια βάση συζήτησης για Αντίνο, κρίσιμη επαφή σήμερα - Σημαντικά τα δύο επόμενα ματς του Παναθηναϊκού»

Επιβεβαίωσε την αλλαγή έδρας στο Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός και η Λίγκα

Τσορμπατζόγλου: «Θέλει υπομονή του Ντρκούσιτς στον ΠΑΟΚ – Το ροτέισον του Λουτσέσκου ενόψει Αγρινίου»

Κετσετζόγλου: «Δεν απασχολούν μεταγραφικά όσα ονόματα έχουν γραφεί για τη θέση του μέσου»

Δεσύλλας: «Κερδισμένος ο Παναθηναϊκός με Τετέ - Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με Γοδόι Κρουζ για Αντίνο»

Σταματέλος: «Όσα λένε οι Βραζιλιάνοι για Κουϊαμπάνο, ο Μπρούνο και η μεταγραφική συνέχεια στον Ολυμπιακό»

Με Βάργκα σε φουλ ρυθμούς η ΑΕΚ, επιστροφές και ερωτηματικά ενόψει Άρη

«Ανεβάζει την προσφορά για Αντίνο ο Παναθηναϊκός, θέλει να τιμήσει τη συμφωνία με Ρίβερ η Γοδόι Κρουζ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.