Στην επιτακτική ανάγκη του ΠΑΟΚ για την απόκτηση επιθετικού, που εφόσον κλείσει θα πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει την επόμενη μέρα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι έχει προχωρήσει το θέμα του φορ και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα κλείσει σύντομα, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμος να προσφέρει μαζί με τον Χρήστο Ζαφείρη από τα πρώτα παιχνίδια του 2026.
Παράλληλα, ανέφερε ότι οι «ασπρόμαυροι» μιλάνε με δύο κεντρικούς αμυντικούς και μοιάζει δεδομένη η απόκτηση στόπερ, ενώ άφησε ανοικτό για το αν θα γίνει κίνηση για εξτρέμ.
Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον μάνατζερ του Φέντορ Τσάλοφ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, έκανε λόγο πως το βασικό ζητούμενο είναι να βρεθεί ο τρόπος να αποχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Ρώσος φορ.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: