Περί ΑΕΚ και μεταγραφικών…

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 -μιλώντας στους Βάιο Τσούτσικα και Τάσο Νικολογιάννη- αφενός στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση (19/1, 19:00) του ΠΑΟΚ με την Ένωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, το δίδυμο Ίνγκασον και Κρέσπο στα στόπερ δεν σπάει, ενώ Λύρατζης και Βιεϊρίνια θα είναι τα πλάγια μπακ. Ερωτηματικό αποτελεί ο παρτενέρ του Κούρτιτς στα χαφ. Δεδομένα στο δεξί «φτερό» θα βρεθεί ο Ζίβκοβιτς, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστεί ο Αουγκούστο σε ρόλο δεκαριού και ο Μπίσεσβαρ αριστερά. Στην κορυφή παραμένει ο Άκπομ.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο κομμάτι της ενίσχυσης και ως γνωστόν αναζητά έναν χαφ με πιο αθλητικά στοιχεία. Στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του Φιλίπε Σοάρες της Μορεϊρένσε. «Πάει καλά η διαπραγμάτευση. Η αίσθηση εδώ και στην Πορτογαλία είναι ότι θα γίνει η δουλειά. Έχει πέσει εκεί όλο το βάρος. Ο Ντάντας, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα και αγωνίζεται δανεικός Τοντέλα, ο οποίος έχει πιο καλά χαρακτηριστικά στο τεχνικό κομμάτι, είναι πιο ακριβή περίπτωση», επεσήμανε ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του Βορρά».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι σειρά θα πάρει το θέμα ενός δεξιοπόδαρου εξτρέμ, που θα έχει την ατομική ενέργεια και την έκρηξη. «Ίσως να έχει εντοπιστεί», ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ενώ, όπως φαίνεται, το θέμα του δεκαριού πάει για το καλοκαίρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.