Κύπελλο Ελλάδας

Αλλαγή διαιτητή στην Τούμπα: Ο Ίστβαν Βαντ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Σε αντικατάσταση του διαιτητή του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ προχώρησε η ΚΕΔ, καθώς ο Αντρέας Έκμπεργκ εντοπίστηκε με κορωνοϊό. Νέος ρέφερι ο Ίστβαν Βαντ.

Απρόοπτο προέκυψε εν όψει του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα για τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ο διαιτητής που είχε οριστεί, ο Αντρέας Έκμπεργκ, εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως ήταν φυσικό επόμενο, η ΚΕΔ προχώρησε στην αντικατάσταση του Σουηδού ρέφερι και η νέα επιλογή της Επιτροπής Διαιτησίας είναι ο Ούγγρος, Ίστβαν Βαντ.

Ο εν λόγω έχει ξαναβρεθεί στη χώρα μας για να σφυρίξει μία αναμέτρηση του πρωταθλήματος, καθώς είχε κληθεί για το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 (12/5/21) για play-offs, ενώ για πρώτη φορά θα βρεθεί στον δρόμο είτε του ΠΑΟΚ, είτε της ΑΕΚ.

Σημειώνεται ότι όλη η υπόλοιπη διαιτητική ομάδα μένει ως έχει και θα είναι κανονικά στην Τούμπα.

Η ανακοίνωση:

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η αντικατάσταση του αρχικά ορισθέντα διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 19/1/2022, Εκberg Andreas (Σουηδία), από τον Ιstvan Vad (Oυγγαρια). Ο κος Ekberg βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x