Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Είναι πολύ κακή η εικόνα της αστυνομίας τις τελευταίες ημέρες με άλλες δηλώσεις από την κυρία Δημογλίδου και άλλες από τον Χρυσοχοΐδη για το υπόβαθρο της υπόθεσης. Είναι πολύ σοβαρό νομικό ζήτημα επίσης το πώς μέχρι στιγμής έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στους δύο με τον νόμο της αθλητικής βίας και στον έναν που κρατείται από την αστυνομία να μην του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες με τον νόμο της αθλητικής βίας. Η αντιμετώπιση της κάθε κατάστασης είναι διαφορετική και αυτό προκαλεί εκνευρισμό», είπε αρχικά.

Σημείωσε μάλιστα πως πρέπει ο Χρυσοχοΐδης, ο οποίος αναμένεται να μιλήσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, να ξεκαθαρίσει επιτέλους την κατάσταση.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στα αγωνιστικά ζητήματα, λέγοντας πως η δήλωση του Λουτσέσκου προ ημερών έδειξε πως σκέφτεται να μην χρησιμοποιήσει τους προερχόμενους από τραυματισμό ποδοσφαιριστές στον Βόλο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

Τσακίρης: «Ερωτηματικό ο ρυθμός, να δείξει η ΑΕΚ ότι πάει μόνο για τη νίκη - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Πόμπο: «Κλειδί για τη νίκη ότι είχαμε @ρχιδι@»

Ματέους: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε»

Αντωνόπουλος: «Είχα πει ότι το κλάμα του Αλμύρα και άλλων παιδιών θα μας έδινε δύναμη»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.