Το δικό του σχόλιο για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο, ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, έκανε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 11 παιχνίδια με 4+ γκολ. Το εκπληκτικό χθες ήταν πως δεν έπιασε την απόδοση άλλων αγώνων, δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακός με άλλους αγώνες. Ο αγωνιστικός χώρος τους προβλημάτισε και ήταν φοβερά αποτελεσματικός στο πρώτο μέρος και χθες μίλησε η ποιότητα ορισμένων παικτών, όπως του Ντεσπόντοφ και του Μουργκ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ακόμα και στο 0-3 είχε ένα κακό 10λεπτο που απειλείται και φάνηκε πως ο Βόλος μπορεί να το παλέψει και ο ΠΑΟΚ έφτασε σε άλλη μία νίκη, χωρίς τον Κωνσταντέλια, τους Αφρικανούς και τον Βιεϊρίνια. Ο ΠΑΟΚ έχει μία άρτια εβδομάδα, και μπορεί να προετοιμαστεί για το ντέρμπι που έρχεται. Ο Σαμάτα “παίζεται” γιατί η Ταζνανία το παλεύει για να συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα», πρόσθεσε.

Στα μεταγραφικά, υπογράμμισε πως «ο Ισπανός Ότο είναι ο εκλεκτός και είναι ο μπακ-χαφ που θέλουν στον ΠΑΟΚ».

Ακούστε τι άλλο είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.