Stoiximan Super League

Τα 25 γκολ εκτός έδρας έφτασε ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου κυνηγάει τον Σάνον

Αρκετά είναι τα ρεκόρ που «έγραψε» χθες ο ΠΑΟΚ στον Βόλο και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κυνηγάει μία τρομερή επίδοση που σημειώθηκε πριν από 51 χρόνια στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πέντε νίκες μακριά από την Τούμπα έχει φέτος ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα έχει σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ στα συγκεκριμένα παιχνίδια, μετά την επικράτηση με 5-1 στον Βόλο για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και η ομάδα του Λες Σάνον την περίοδο 1972/73, έχοντας αντίστοιχες επιδόσεις (5 εκτός έδρας νίκες με 3 γκολ), ενώ η τωρινή ομάδα έχει πέντε νίκες με 22 γκολ και τότε είχε 20 σε έξι ματς.



Από εκεί και πέρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει φτάσει τα 25 γκολ σε μόλις 9 εκτός έδρας αγώνες, όσα είχε δηλαδή την περσινή σεζόν με την ολοκλήρωση και των πλέι οφ του πρωταθλήματος (σε 18 ματς)!

Το απόλυτο ρεκόρ για τους Θεσσαλονικείς είναι της σεζόν 1972/73, όταν η ομάδα του Λες Σάνον είχε σκοράρει 35 φορές σε 17 ματς. Το εκπληκτικό, όμως, είναι πως η ομάδα του Λουτσέσκου έχει σκοράρει φέτος 89 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και, όπως πάει το πράγμα, πολύ σύντομα θα σπάσει την «κατοστάρα».

Τέλος, το γκολ που πέτυχε χθες ο Στέφανος Τζίμας και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ήταν το υπ’ αριθμόν 1.200 για τον ΠΑΟΚ μακριά από το γήπεδό του, με την ΑΕΚ να έχει 1.344, τον Παναθηναϊκό 1.486 και τον Ολυμπιακό 1.611.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x