Τονίζοντας τις πολύ δύσκολες μέρες που έρχονται για τον ΠΑΟΚ μέσα στον Ιανουάριο με τρομερά γεμάτο πρόγραμμα και με νοκ-άουτ αναμετρήσεις στα μεσοβδόμαδα, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου έδωσε βαρύτητα μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην κίνηση του Λουτσέσκου μετά το ματς με τη Μαρκό.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» σχολίασε την ανάγκη που αισθάνθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός να τοποθετηθεί για την επιλογή που έγινε με την απόκτηση του Γερεμέγεφ από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πλάνο της ομάδας για το ντέρμπι με τους «πράσινους» την Κυριακή, αλλά και τις μεταγραφές που θέλει ο ΠΑΟΚ, με την περίπτωση του Κάρλος Μάρτιν και τον στόπερ που είναι απαραίτητος.

«Έρχονται πιο δύσκολες μέρες για τον ΠΑΟΚ. Νοκ-άουτ Ατρόμητο, νοκ-άουτ Ολυμπιακό και σχεδόν νοκ-άουτ Μπέτις και Λυών στα μεσοβδόμαδα του Ιανουαρίου!

Στο 4-1 αρκετοί εξ αυτών δεν έδειχναν να καταλαβαίνουν τι χρειαζόταν η ομάδα. Αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει στον κόσμο και να κατευνάσει τις αντιδράσει για τον Γερεμέγεφ ο Λουτσέσκου. Είχε επιχειρήματα για να θέσει στους οπαδούς»
είπε μεταξύ άλλων ο Τσορμπατζόγλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.