Στη θλιβερή εικόνα την οποία συνεχίζει να παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την επομένη της ήττας από τον Ιωνικό με 3-2.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε αγωνιστικό αδιέξοδο. «Ό,τι και να πεις… δεν μπορούν. Υπάρχει αδυναμί», σχολίασε, ενώ έφερε ως παράδειγμα τον Μπίσεσβαρ, χαρακτηρίζοντάς τον… ανήμπορο να προσφέρει.

«Ο ΠΑΟΚ γονάτισε με το 1-1 του Κάνιας. Ήρθε η κατάρρευση, μπορούσε να γίνει 4-1 το παιχνίδι», τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έθεσε ουσιαστικά νέους στόχους για τον ΠΑΟΚ μέσω των δηλώσεών του.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Asteras AKTOR-Παναιτωλικός: Για ανάσα παραμονής οι μεν, για να μην μπλέξουν οι δε

ΑΕΛ Novibet-Κηφισιά: Όλα ή τίποτα για τους «βυσσινί», για να... καθαρίσουν με την παραμονή οι φιλοξενούμενοι

Πανσερραϊκός-Ατρόμητος: Κρίσιμη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να... καίγονται στη μάχη της παραμονής

Χωρίς τρεις με Κηφισιά η ΑΕΛ

Χωρίς Γκαρσία, Μπελεβώνη, αλλά με Μανρίκε στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός

Τσακίρης: «Τα δεδομένα για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και οι υποθέσεις Πινέδα-Γιόβιτς»

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανσερραϊκό

Τσανάκας: «Τα καλύτερα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού έχουν υπογραφή Ζέλσον»

Μπούρμπος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Και δεν με πληρώνουν, και με κρεμάνε στα μανταλάκια»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ η ξαφνική άφιξη Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει με τους τραυματίες»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.